Buurtbuik - wekelijkse maaltijd en ontmoeting in De Bakkerij

Vanaf 5 november start BuurtBuik met het bereiden en serveren van maaltijden in De Bakkerij.

BuurtBuik heeft inmiddels al op 15 plekken een maaltijd, maar is nieuw in Leiden. En wij hebben de primeur! 

Kijk hier het youtubefilmpje van BuurtBuik.

Tegen voedselverspilling!

Heb je behoefte aan gezelschap, zit je deze week even krap of wil je gewoon gezellig anderen ontmoeten? Kom dan de kookkunsten van de vrijwilligers van BuurtBuik proeven! Met het eten dat we ophalen bij lokale supermarkten, groenteboeren en horeca maken we gratis en gezonde maaltijden van gered voedsel. Zo kan jij, samen met BuurtBuik, voedselverspilling tegengaan!

Iedere zondagmiddag om 12.30 uur

Iedere zondagmiddag in De Bakkerij om 12.30 uur kunt u gratis aanschuiven. Opgeven vooraf is niet nodig. Heb je een algemene vraag voor BuurtBuik, wil je helpen bij het bereiden van de maaltijden of wil je met ons samenwerken in de strijd tegen voedselverspilling? Stuurt u dan een berichtje naar info[at]buurtbuik[dot]nl of kijk op www.buurtbuik.nl

 

Ook is.er crowdfunding gestart om te kunnen starten en een mooie Leidse bakfiets aan te schaffen om het voedsel op de diverse plekken op te halen. Doet u mee?