Nieuws

 • Drie dik verdiende lintjes

  Maandag 26 april werden drie mensen in het zonnetje gezet die de nodige voetstappen in De Bakkerij hebben liggen. Het echtpaar Bea en Sam Anes en Henriëtte van den Broek ontvingen alle drie dik verdiend een koninklijke onderscheiding en werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.

 • Nieuwsbrief april 2021

  In juni 2019 verscheen de laatste kleurrijke editie van ons blad Diaconie Bericht. Daarin werd al aangekondigd dat we iedereen die De Bakkerij een warm hart toedraagt voortaan periodiek zouden informeren via een digitale nieuwsbrief. Inmiddels is het weer tijd voor de achtste nieuwsbrief van april 2021 verschenen.

  Mocht u nog geen Bakkerij Bericht ontvangen hebben?

 • Fondsenwerver gezocht (16 uur)

  Diaconaal Centrum De Bakkerij in Leiden is op zoek naar een fondsenwerver (16 uur). Ben jij een enthousiaste, ondernemende fondsenwerver, die affiniteit heeft met de setting en aandachtsvelden van ons werk?
  Solliciteer dan op deze vacature.

 • Kea bedankt!

  Met een dankbaar en vredig gevoel over een afgerond leven is woensdag 14 april Kea Fogelberg overleden. Gepensioneerd huisarts, nooit in ruste. Ze stond ruim 25 jaar geleden aan de wieg van Stichting Gezondheidszorg Illegalen Leiden (GIL) en begeleidde persoonlijk tientallen ongedocumenteerden bij het vinden van passende zorg en ondersteuning bij hun lichamelijke en psychische problemen. Haar levensmissie als gepensioneerd huisarts was het helpen van de meest kwetsbaren onder de kwetsbaren. En dat deed zij met hart en ziel.