Nieuws

 • Oma blikt een jaartje terug

  Vandaag verschijnt het Jaarverslag 2020-2021 van ons project Oma gaat op Stap dat terugkijkt op een jaar waarin corona de nodige uitdagingen met zich meebracht. Hoe hou je het zo belangrijke contact met de ouderen en vrijwilligers? Hoe leg je contact bij nieuwe aanmeldingen, hoe trek je nieuwe vrijwilligers aan en hoe leer je elkaar kennen?

 • Organisaties slaan handen ineen

  SchuldHulpMaatje Leiden e.o. en Humanitas Thuisadministratie bundelen hun krachten. Zo zijn zij beter in staat om met hun vrijwilligers het groeiend aantal mensen met financiële problemen te helpen. Op 15 juni ondertekenden zij daarom een samenwerkingsovereenkomst in de Turfzaal van De Bakkerij.

 • De Bakkerij is weer open

  Vanaf dinsdag 1 juni zal De Bakkerij haar deuren weer als vanouds openen. Vanaf die datum zullen we geopend zijn van maandag tot en met donderdag, van 9 tot 16.30 uur en op vrijdag van 9 tot 12.30 uur. Uiteraard gelden de eerstkomende maanden nog wel altijd de richtlijnen van ons Coronaprotocol en zijn de algemene ruimtes voorzien van belijningen en extra aanduidingen.

 • Drie dik verdiende lintjes

  Maandag 26 april werden drie mensen in het zonnetje gezet die de nodige voetstappen in De Bakkerij hebben liggen. Het echtpaar Bea en Sam Anes en Henriëtte van den Broek ontvingen alle drie dik verdiend een koninklijke onderscheiding en werden benoemd tot Lid in de Orde van Oranje-Nassau.