Welkom David!

Vandaag interview ik David Mets.

David vervangt tijdelijk Rob Rijsdijk, onze vaste concierge, en is per 28 augustus in dienst bij De Bakkerij.

David is 24 jaar en geboren en getogen Leidenaar. Hij solliciteerde met plezier op de functie bij De Bakkerij, want “dan is geen dag hetzelfde, kan ik dienstverlenend en sociaal bezig zijn, en het anderen naar de zin maken”. Dat zit ‘m in de familie, zijn moeder had jarenlang een eigen kapsalon in een woonzorgcentrum in Den Haag en zijn vader is huismeester bij Wijdezorg. De eerste dagen verlopen lekker zegt hij. Genoeg te doen en geen dag hetzelfde!

Hiervoor was hij gastheer bij een woon- zorgcentrum van Topaz waar hij bewoners en bezoekers blij kon maken en ook hier is hij een echte gastheer, kijkt om zich heen waar hij iets kan doen, iemand kan helpen, zet koffie en thee. David is zelfstandig en handig en zoekt graag dingetjes uit. Eerst zelf kijken of hij het kan oplossen, anders hebben we altijd nog Google en YouTube, zegt hij opgewekt en lukt dat niet dan heeft hij een ruim netwerk waar hij gebruik van kan maken. Ergens aan beginnen waar hij totaal geen verstand van heeft, daar begint hij niet aan!

In zijn vrije tijd houdt hij nog wel eens van gamen en voor een lekkere vakantie gaat hij al jaren naar een vast adres in Turkije – lieve mensen – heerlijk eten en een chill zwembad!

Kortom, we zijn blij met jouw positieve inbreng, David!

Welkom!

Paula van Kalmthout – 30 augustus 2023