Back to normal!

In het jaarverslag dat voor u ligt, kijken we terug op een jaar waarin we vertrouwde activiteiten weer als vanouds konden organiseren. Activiteiten waarin M25 Leiden ten volste tot zijn recht komt. Waarbij mensen met elkaar in contact komen, waar we de verbinding zoeken tussen jongeren en zoveel verschillende doelgroepen.  

Jaar van uitersten

In 2022 ging de wereld na een corona periode weer langzaam open. Daarmee kunnen we wel zeggen dat het een jaar van uitersten was. Zo stonden de jongeren van M25 Leiden in januari bakjes met eten uit te delen aan de dak- en thuislozen en mocht dat niet met elkaar opgegeten worden in verband met de lockdown. Het jaar sloten we gelukkig af met een ander uiterste: een overvolle Marekerk waar ruim 200 gasten een heerlijk kerstdiner en kerstpakketje aangeboden kregen. 


Veel dank gaat dit jaar ook naar Paula van Kalmthout en Femke Post die het project fantastisch draaiende hebben gehouden tijdens het zwangerschapsverlof van Carijn Westeneng. Mede dankzij hen kunnen we terugkijken op een jaar met een hoop verschillende activiteiten waarin 347 M25 jongeren de handen uit de mouwen hebben gestoken.

 

BijlageGrootte
PDF-pictogram jaarverslag_m25_2022.pdf1.49 MB