Het is weer voorbij die mooie zomer!

Afgelopen zomer zijn acht jongeren dankzij financiering van Kansfonds een week op zeilkamp gegaan bij Zeilcentrum De Wijde Aa in Roelofarendsveen. De jongeren waren allen aangemeld via een Sociaal Wijkteam en JES Rijnland, onze partners in de stad.

Alle ingrediënten waren aanwezig om de kampweken tot een grandioos succes te maken: zon (af en toe een tikkeltje te veel), water, wind (soms net wat te weinig), kampvuur, liedjes, corvee, bonte avond, gezelligheid en (nieuwe) vrienden. En genoten hebben ze, onze jongeren!  Na afloop ontving De Bakkerij het volgende berichtje: ‘Ik wil je bedanken voor het aanmelden van mijn dochter bij het zeilkamp, wij zijn ontzettend blij hiermee. Ze heeft echt genoten en heeft er veel van geleerd. Ze sprak de hele week erover en tot gister nog steeds. We zijn echt super blij hiermee. Ze wil volgend jaar weer zei ze.’

En daar doen we het toch voor!