Jaarverslag 2021-2022 Oma gaat op Stap

Het kon weer!

Hoe heerlijk was het om weer een uitstapje te bedenken, niet te ingewikkeld, niet te ver van huis, lekker naar buiten, plantjes en bloemen kijken, taart met koffie. Het werd een uitstapje naar de Hortus Botanicus en wat hebben de oma's en opa ervan genoten! U leest het in ons jaarverslag.

Met 513 contactmomenten is het vijfde projectjaar van Oma gaat op Stap succesvol afgerond. Maar er zijn nog teveel ouderen die geen maatje hebben en er niet op uit kunnen. Oma gaat op Stap gaat er dan ook in het zesde projectjaar hard aan werken om ook deze mensen een lichtpuntje te bezorgen! Als u dit leest en denkt: nou ik wil wel vrijwilliger worden, meldt u zich dan aan via de website www.omagaatopstap.nl of stuurt u een berichtje naar pvankalmthout[at]debakkerijleiden[dot]nl.

Hoe het verder is gegaan in het afgelopen verslagjaar leest u hier in het Jaarverslag Oma gaat op Stap 2021-2022.