Nieuws

  • Welkom bij De Bakkerij: Heaven

    Sinds de zomer is er weer een nieuw gezicht bij De Bakkerij en M25: Heaven Nicholson Getahun.

    Welkom in het team en bij De Bakkerij Heaven!

    In het webbericht stelt ze zichzelf voor.

  • VredesOntmoeting zaterdag 21 september 16.00 Stadhuisplein

    VredesOntmoeting 21 september 2024, Stadhuisplein Leiden

    In 2008 stonden een paar mensen aan de wieg van de Leidse Vredeswake. De eerste keer met 8 mensen. In alle stilte. Inmiddels is dit uitgegroeid en staan er wel 100 mensen bij de VredesOntmoeting op het Stadhuisplein. Een waardevolle traditie om vast te houden, te delen en door te geven aan eenieder in Leiden. 

    Dit jaar is het thema 'Samen voor Vrede. Nù' 

  • 18 september "Barmhartigheid en gerechtigheid: diaconaat in verleden en toekomst"

    U bent van harte welkom voor het bijwonen van de presentatie van het boek waaraan Peterhans van den Broek, oud-voorzitter van de Diaconie, de afgelopen jaren heeft gewerkt: 'Vrouwe Barmhartigheid in de kou'. Het boek beschrijft hoe het de Leidse Hervormde Diaconie in de jaren 1945 – 1980 is vergaan, jaren waarin de Diaconie grondig van aard veranderde.

    Voorafgaand aan de boekpresentatie geeft ds. Karin van den Broeke, van Kerk in Actie een lezing over "Barmhartigheid en Gerechtigheid: diaconaat als kern van kerk-zijn."
    Laat s.v.p. vóór 7 september even weten als je aanwezig wilt zijn op info[at]debakkerijleiden[dot]nl (vanwege het beperkte aantal plaatsen).

    woensdag 18 september 2024, aanvang 19.30 uur

  • Pride Kerkdienst zondagmorgen 8 september in De Bakkerij

    Tijdens het Pride weekend wapperde de regenboogvlag bij De Bakkerij. We ondersteunen van harte de veelkleurigheid en inclusiviteit van de Regenboog community in Leiden!
    Op de zondag van het Pride weekend was er een regenboogviering in De Bakkerij (Barbarazaal)