Welkom bij De Bakkerij: Heaven

Heaven Nicholson Getahun stelt zich hier voor:

Sinds juli 2024 ben ik werkzaam als M25 projectmedewerker bij De Bakkerij. 

Ik heb een grote passie om mensen uit te dagen om hun potentie te ontdekken, te ontwikkelen en die dan in te zetten. Niet alleen voor zichzelf maar juist om daarmee impact te hebben in hun omgeving. 

Daarom zet ik mij jarenlang in als social worker. Ik heb met verschillende doelgroepen gewerkt, zoals mensen met een verstandelijke of lichamelijke beperking, jongeren met gedragsproblemen, mensen met psychische stoornissen, en kinderen met autisme.  
Daarin heb ik verschillende functies uitgevoerd, van begeleider tot locatie coördinator. 

Soms krijg ik wel eens de opmerking ‘maar is het werk bij M25 Leiden dan niet iets heel anders?’.  

Het antwoord: Ja en nee, omdat ik wel raakvlakken zie met de doelgroepen waarmee ik ga werken. Dus, zowel met de jongeren als de kwetsbare doelgroepen.  

Het verschil is dat ik nu vanuit een andere invalshoek met beide groepen zal werken. Daarnaast ben ik bekend met een aantal samenwerkingspartners. 

De grootste uitdaging voor mij is om nieuwe netwerken op te bouwen, fondsenwerving en vaker achter de pc zitten (haha).  

Ik heb jarenlang buiten Leiden gewerkt, dus het is wel leuk en toch vernieuwend om nu in mijn eigen stad te werken. Het heeft ook wel een voordeel dat ik nu de fiets gebruik ipv de auto of OV.  

Ik kijk ernaar uit om verder samen te werken met dit team en een onderdeel te zijn van de waardevolle en betekenisvolle werk dat De Bakkerij verricht.

 

Heaven Nicholson Getahun