Een jaar met hindernissen

M25 Leiden Regio presenteert haar Jaarverslag 2021. Het was het jaar van beperkingen, lockdowns en zelfs een avondklok. 2020 eindigden we in een harde lockdown die begin 2021 nog een hele tijd voortduurde. De scholen waren lange tijd dicht en alles ging digitaal. ‘Blijf thuis’ was het devies. Waar normaal gesproken de eerste maanden van een jaar voor M25 Leiden drukke maanden zijn vol stageweken en projectdagen werden dit jaar de activiteiten een voor een afgezegd of uitgesteld. ‘Afblazen maar voor dit jaar’, was een veel gehoorde conclusie vanuit de scholen.

In de nazomer begon M25 samen met de scholen aan een inhaalslag, maar in november kondigde omikron zich aan en maakte het onderwijs zich al op voor een vroege kerstvakantie.

Waar we in eerste instantie hoopten dat er 447 jongeren in 2021 de handen uit de mouwen zouden steken met M25 Leiden, bleek corona een spelbreker van formaat te zijn. Uiteindelijk zijn er toch nog 282 jongeren actief geweest bij M25 Leiden. Gezien de omstandigheden geen gek resultaat. Uiteindelijk is er, ondanks de hindernisbaan die corona opwierp, nog heel wat gebeurd in 2021. U kunt het allemaal nog eens rustig nalezen en bekijken in het Jaarverslag 2021 van M25 Leiden van onze projectmedewerker Carijn Westeneng.

BijlageGrootte
PDF-pictogram jaarverslag_m25_2021-web.pdf1.33 MB