De Bakkerij is weer open

Vanaf dinsdag 1 juni zal De Bakkerij haar deuren weer als vanouds openen. Vanaf die datum zullen we geopend zijn van maandag tot en met donderdag, van 9 tot 16.30 uur en op vrijdag van 9 tot 12.30 uur. Uiteraard gelden de eerstkomende maanden nog wel altijd de richtlijnen van ons Coronaprotocol en zijn de algemene ruimtes voorzien van belijningen en extra aanduidingen. In de hal staat een desinfectiezuil en het stoepbord van De Bakkerij stelt bezoekers drie heldere vragen voor zij het gebouw betreden. Het is weer even wennen, ook voor onze baliemedewerkers, die na maandenlange afwezigheid onze gasten weer vanachter plexiglas schermen te woord zullen staan. Maar zo kunnen we vanaf 1 juni eindelijk weer op een verantwoorde wijze open gaan.

 

BijlageGrootte
PDF-pictogram coronaprotocol_juni_2021.pdf363.68 KB