Het eerste huis gevonden, nog vier te gaan

COOL, het Comité Opvang Ongedocumenteerden Leiden, is verheugd dat Stichting Uitgeprocedeerde Vluchtelingen (STUV) en woningcorporatie De Sleutels het mogelijk maken om het eerste huis voor ongedocumenteerden in gebruik te nemen. Per 1 januari 2021, de dag waarop STUV haar activiteiten beëindigt, huurt De Bakkerij de eengezinswoning in de Hoge Mors om de meest kwetsbare ongedocumenteerde medeburgers te voorzien van een dak boven het hoofd nu de dagen weer korter, natter en kouder worden.

Denkt u mee?

Het nieuwe huis is een mooi begin, maar in totaal zoeken wij nog vier (!) andere woningen om de groep ongedocumenteerden van de straat en uit het grijze en prijzige circuit van malafide huisjesmelkers te halen, waar ze op dit moment nog vaak noodgedwongen verblijven. Denkt u met ons mee?