De Bakkerij voorzichtig weer open

Drie vragen vóór onze gasten het gebouw binnengaan

Vanaf dinsdag 2 juni zal De Bakkerij weer voorzichtig haar deuren openen. Vanaf die datum zullen we geopend zijn van maandag tot en met donderdag, van 9 tot 16.30 uur. Op vrijdag is De Bakkerij, in ieder geval in de maand juni, nog even gesloten.
De hoofdregel is immers nog steeds: werk zo veel mogelijk thuis! De teamleden van De Bakkerij zijn afwisselend aanwezig, maar werken nog zoveel mogelijk vanuit huis. We willen heel graag onze hulpverlenende taken weer wat ruimer oppakken, want een dichte deur betekent voor onze bezoekers toch vaak een extra drempel om met hulpvragen bij ons aan te kloppen.

Coronaprotocol

In de afgelopen weken is er hard gewerkt aan een Coronaprotocol en zijn de algemene ruimtes voorzien van belijningen en extra aanduidingen. In de hal staat een desinfectiezuil en het stoepbord van De Bakkerij stelt bezoekers drie heldere vragen voor zij het gebouw betreden. Het is even wennen, ook voor onze baliemedewerkers, die nu vanachter plexiglas schermen onze gasten te woord zullen staan. Maar zo kunnen we vanaf 2 juni op een verantwoorde wijze weer een beetje open gaan.