M25 Leiden presenteert Jaarverslag 2019

Het jongerenproject M25 Leiden van Diaconaal Centrum De Bakkerij kijkt weer terug op een jaar dat bruiste van activiteit. In totaal namen 338 jongeren deel aan de stages en projectdagen met activiteiten voor allerlei kwetsbare groepen in Leiden e.o. Hun inzet werd onder meer gevraagd bij spelletjesmiddagen in verzorgingscentra voor ouderen, stamppot koken voor gasten van het Inloophuis Psychiatrie, de organisatie van een boottocht en Kerstdiner voor 160 dak- en thuislozen, een spelletjesmiddag voor 83 kinderen in het AZC Katwijk, een dagje Linnaeushof met 30 kinderen van de Speelgoedbank Leiden en JES Rijnland, een inzamelingsactie voor Babyspullen.nl en nog heel veel meer. Het Jaarverslag 2019 kunt hier downloaden.

BijlageGrootte
PDF-pictogram jaarverslag_2019_m25-min.pdf4.35 MB