Nieuwjaarsontmoeting 2019

Op vrijdag 18 januari 2019 wordt het nieuwe jaar weer als vanouds ingeluid met een informele Nieuwjaarsontmoeting. Dat doen we natuurlijk met een hapje en een drankje, maar ook met de twee enthousiaste psychologen van Aemosa, die zullen vertellen over hun werk.

In april 2017 startten zij hun eigen bedrijf in De Bakkerij, dat sindsdien spectaculair groeide. Inmiddels werken er elf mensen, ook op verschillende locaties. Aemosa, dat ‘verbondenheid’ en ‘in balans’ betekent, ondersteunt mensen met psychische, psychiatrische en/of verslavingsproblemen. Doel is om samen het leven weer leefbaar te maken. Het gaat niet alleen om hulp bij praktische zaken; ze kijken juist naar de gezonde kant van de mens en vinden het leuk aan hun werk om mensen die dreigen om te vallen te helpen om overeind te blijven. Hoe zij dat aanpakken en wie van Aemosa hulp kunnen krijgen, dat zullen zij u zelf vertellen. 

U bent van harte uitgenodigd!
Vrijdag 18 januari 2019 in Diaconaal Centrum De Bakkerij,
van 16.30 – 18.00 uur.