Afscheid van Jacqueline

Foto Han de Bruin (wwww.handebruinfotografie.nl)

Eind augustus gaat Jacqueline Schoonwater met pensioen. Ze heeft dan ruim 30 jaar gewerkt als diaconaal werker in Diaconaal Centrum De Bakkerij in Leiden. Haar afscheid wil ze liever niet groots vieren. Er komt dus geen afscheidsreceptie. We begrijpen dat velen toch op een of andere manier haar willen 'uitzwaaien'. Daarom maken we een afscheidsboek en we nodigen u uit om daar een bijdrage aan te leveren. Als afscheidscadeau vraagt Jacqueline een bijdrage voor projecten in Roemenië, waar ze nog steeds nauw bij betrokken is. Ook daar kunt u eventueel aan bijdragen.

Over het hoe, wanneer en waartoe kunt u meer lezen in de brief van Peterhans van den Broek, onze voorzitter van het College van Diakenen.

BijlageGrootte
PDF-pictogram brief_afscheid_jacqueline_mei_2018.pdf267.55 KB