Kom ook naar de Freedom Walk Leiden!

Op 18 maart aanstaande start om drie uur in de middag start voor het derde jaar op rij de Freedom Walk Leiden van het Stationsplein naar het Stadhuis. Daar zal het college van burgemeester en wethouders ons in de Burgerzaal verwelkomen en wordt er met de theaterproductie "Onder anderen" op spraakmakende wijze aandacht gevraagd voor het thema 'Eenheid in verscheidenheid'.

Juist nu

Juist nu is het van belang om samen vorm te geven aan de leefwereld om ons heen. Het is meer dan ooit belangrijk om in te gaan tegen de verdrukking van toenemend wantrouwen, afkeer en onbegrip.
Om de toekomst van een samenleving, waarin iedereen zich in thuis mag voelen, samen veilig te stellen.

Kom dus ook

Kom, en loop samen met ons de Freedom Walk Leiden om die eenheid in verscheidenheid op 18 maart samen zichtbaar te maken.

Zaterdagmiddag 18 maart a.s om 15.00 uur op het Stationsplein
en van 16.00 - 17.00 uur op het Stadhuis van Leiden. 

De Freedom Walk Leiden wordt georganiseerd door het platform Charter for Compassion Leiden en het Levensbeschouwelijk Platform Leiden waarin joodse, christelijke, islamitische, bahá'í, hindoeïstische en boeddhistische geloofsgemeenschappen samenwerken met ondersteuning van vertegenwoordigers van diverse maatschappelijke organisaties en de Gemeente Leiden.
 

Voor meer informatie:
W: www.freedomwalkleiden.nl 
E:  talk[at]freedomwalkleiden[dot]nl