Paasbrodenactie 2015

Foto's Tamara Breton

Dit jaar was het weer tijd voor de tweejaarlijkse Paasbrodenactie van De Bakkerij. Die Paasbrodenactie kent inmiddels al een lange traditie sinds de opening van het Diaconaal Centrum in zijn huidige vorm.
De Bakkerij ontleent niet voor niets haar naam aan de oude Armenbakkerij die eeuwenlang brood bakte voor Leidse gezinnen, die in zware economische tijden maar moeilijk de eindjes aan elkaar konden knopen.

Een welkom steuntje in de rug voor De Bakkerij

Dit jaar vonden we bakkerij van Maanen bereid om een speciaal formaat Paasbrood te bakken voor de prijs van € 3,30, zodat per brood € 1,70 ten goede zou komen aan ons Diaconaal Centrum. 
Met de bestelling van één of meerdere Paasbroden, zorgden ook dit jaar weer heel wat enthousiaste bestellers voor een feestelijke aanvulling op hun eigen ontbijttafel en gaven ze meteen ook het werk van De Bakkerij een welkom steuntje in de rug.

Hartelijk Dank

Dit jaar werden er maar liefst 585 broden besteld, die op de meest creatieve manieren hun weg wisten te vinden naar de kopers in (wijk)gmeenten en parochies in Leiden, maar ook ver daarbuiten! Waarvoor uiteraard onze hartelijke dank.