Nieuws

 • Zomerbonnenactie 2024 afgerond!

  Jaarlijks organiseert De Bakkerij samen met de Stichting Urgente Noden de Zomerbonnenactie. Wat is er fijner dan de zomer te beginnen met een extraatje?
  Of om ook eens een ijsje of wat lekkers voor je kinderen te kopen? Voor minima is dit niet vanzelfsprekend. Daarom is de Zomerbonnenactie een welkome aanvulling en een 'onverwacht cadeautje' voor deze doelgroep. Dit jaar meldden 44 hulpverlenende instanties in de regio Leiden weer vele huishoudens aan.
  In totaal zijn met deze actie 5.647 boodschappenbonnen ter waarde van €10 uitgereikt. Dat zijn 744 bonnen meer dan in 2023.

 • Het ruime sop met M25

  Afgelopen juni was het weer zover: M25 Leiden ging met een groep enthousiaste gymnasiasten het water op voor de jaarlijkse boottocht voor dak-en thuislozen

 • Nieuwsbrief juni 2024

  De nieuwsbrief van juni 2024 is verschenen.

  Wilt u het Bakkerij Bericht ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via de button op de homepagina van onze website. En als u geen prijs meer stelt op onze nieuwtjes en wetenswaardigheden in uw mailbox dan kunt u zich via een simpel linkje onderaan de nieuwsbrief ook weer even makkelijk afmelden. 


   

   

 • De Bakkerij in het nieuws met de rechtzaak: "Overwin het kwade.."

  Deze week was De Bakkerij veel in het nieuws vanwege de rechtzaak over het geweldsincident. Na drie proforma rechtszittingen was dinsdag de inhoudelijke rechtzaak waarin de strafeis werd neergelegd. In deze rechtszaak was ook spreektijd voor de weduwe van Krijn en de betrokken medewerkers in het incident.