Nieuws

 • Nieuwsbrief juni 2024

  De nieuwsbrief van juni 2024 is verschenen.

  Wilt u het Bakkerij Bericht ontvangen? Dan kunt u zich eenvoudig aanmelden via de button op de homepagina van onze website. En als u geen prijs meer stelt op onze nieuwtjes en wetenswaardigheden in uw mailbox dan kunt u zich via een simpel linkje onderaan de nieuwsbrief ook weer even makkelijk afmelden. 


   

   

 • De Bakkerij in het nieuws met de rechtzaak: "Overwin het kwade.."

  Deze week was De Bakkerij veel in het nieuws vanwege de rechtzaak over het geweldsincident. Na drie proforma rechtszittingen was dinsdag de inhoudelijke rechtzaak waarin de strafeis werd neergelegd. In deze rechtszaak was ook spreektijd voor de weduwe van Krijn en de betrokken medewerkers in het incident.

 • Nieuw gezicht bij De Bakkerij: Birgit Jaarsma

  Wie is die nieuwe medewerker voor vormgeving & communicatie? Lees hier over onze nieuwe medewerker Birgit Jaarsma en over haar passie en drive!

 • Kruip maar lekker onder de warme wol

  “Kruip maar lekker onder de warme wol”, wat zeggen we die zinnen vaak vanzelf wanneer een vriend of collega aangeeft zich niet zo lekker te voelen. Maar wat doe je, als na herhaaldelijke afwijzingen en lang doorzoeken huisarts nummer vier tegen je doodzieke vriend zonder woon- of verblijfplaats deze zinnen uitspreekt? Afgelopen maand in De Bakkerij. Twee mannen wachten op de stoelen bij de receptie, ze werken als arbeidsmigrant in deze regio. Het is duidelijk dat één van de twee ziek is. Hij hangt over zijn maat heen en op zijn voorhoofd is te zien dat hij koorts heeft, en niet zo’n beetje ook. “Mijn vriend gaat dood”. Met gebaren en wanhoop in het gezicht wordt voor de medewerkster van De Bakkerij duidelijk dat er snel gehandeld moet worden.