Zeilweken Wijde Aa 2021

Na regen komt toch altijd weer zonneschijn (en ook andersom). Ook afgelopen zomer konden 11 kinderen en jongeren uit gezinnen met een smalle beurs op zeilvakantie gaan bij Zeilcentrum “de Wijde Aa”. Dit initiatief is vier jaar geleden ontstaan in samenwerking met Diaconaal Centrum De Bakkerij en financieel mogelijk gemaakt door Kansfonds. En wat hebben ze allemaal weer genoten!

Enkele impressies van de kampleiding

Week 2
De week is voorbijgevlogen! Wat hebben we veel gedaan. Van smokkelspel, tot waterglijbaan. Van drijven op een onbewoond eiland, tot zeilen op de Braassem. Van theorieles, tot nachtzeilen en nog veel meer! Het was ook nog eens prachtig weer. Buurman en Buurman gaan het enorm missen. Tot volgend jaar kampers van weekje 2! 

Week 3
Lang geleden leefde de kampers in vrede samen, maar alles veranderde toen Avatar Roku aanviel. Het ging onweren! Daardoor konden we eventjes niet het water op. Maar we hebben hele leuke spelletjes gespeeld en de kennis van de kampers op de proef gesteld. Gelukkig konden we later wel weer genieten van de elementen, met het avond zeilen! De vuurnatie kwam langs en liet ons genieten van een heerlijk kampvuur.De luchtmeesters hebben het zeilen al goed onder de knie. Jip Jip!

Week 7
De zomer is goed afgesloten met weekje 7. Wat hebben we veel gedaan! We hebben de hele Apenheul ontdekt. We hebben een dagtochtje gedaan, geluncht op het water en een stormbaan getrotseerd. De week is goed afgesloten met een aso-diner en een bonte avond. Het Cupido-aapje heeft raak geschoten. De opti en kwadraat Aapjes hebben super goed gezeild en dat was terug te zien in alle diploma’s! Lieve kampers, het was fantastisch. Tot volgend jaar!

Dankbare ouders

Beste mevrouw Tamara Breton
Bedankt voor het leuke kamp dat u hebt georganiseerd.
Mijn zoon Majed vond het hartstikke leuk en super gezellig en interessant.
Dank u wel en dank aan de hele De Bakkerij, mijn zoon kwam gister aan en hij heeft het week afgemaakt.
Hij heeft zijn zwemdiploma behaald, namelijk CWO 1.

Met vriendelijke groet,

Familie Alkhouri