Paasbrodenactie 2021

De Paasbrodenactie kent een lange traditie sinds de opening van het Diaconaal Centrum in zijn huidige vorm. De Bakkerij ontleent niet voor niets haar naam aan de oude Armenbakkerij die eeuwenlang brood bakte voor Leidse gezinnen, die in zware economische tijden maar moeilijk de eindjes aan elkaar konden knopen. Met de bestelling van een Paasbrood, zorgt u voor een feestelijke aanvulling op uw ontbijttafel en geeft u het werk van De Bakkerij een welkom steuntje in de rug. Dit jaar worden er weer Paasbroden gebakken door Bakkerij Van Maanen. De opbrengst is bestemd voor het hulpverlenende werk van de samenwerkende Diaconieën in De Bakkerij (RK en PgL). Een Paasbrood van 400 gram kost € 5,00. Daarvan komt € 1,35 ten goede aan De Bakkerij.

Bestelling

De bestellingen kunnen per e-mail worden doorgegeven aan info[at]debakkerijleiden[dot]nl o.v.v. bestelling Paasbroden, of telefonisch op 071-514.49.65 (Chantal ter Haar of Tamara Breton). In tijden van de lockdown kunt u uw bestelling telefonisch doorgeven aan Chantal ter Haar: 06-24.988.211.

Graag vernemen wij daarbij de volgende informatie: naam, telefoonnummer, aantal broden, naam wijkgemeente of parochiekern.
Het totale bedrag van de gevraagde Paasbroden kan vervolgens worden overgemaakt naar Diaconie Protestantse gemeente Leiden NL 46 INGB 0000 097065 o.v.v. Paasbroden + naam en adres.

De uiterlijke besteldatum is: dinsdag 9 maart.

Bezorging

Woont u in Leiden, Leiderdorp, Oegstgeest, Voorschoten of Zoeterwoude / Stompwijk? Dan zorgt De Bakkerij dat de Paasbroden bij u thuis worden bezorgd.