Het nieuwe team van M25 Leiden

Yiri Bloemkolk en Carijn Westeneng

Op de foto ziet u het nieuwe team van M25 Leiden! Wij zijn Yiri Bloemkolk en Carijn Westeneng en vanaf februari hebben wij het stokje overgenomen van Tamara Breton. Laten we ons eerst maar even voorstellen:

‘Mijn naam is Yiri Bloemkolk en sinds kort afgestudeerd Toegepast Psycholoog. Sinds november vorig jaar ben ik werkzaam bij De Bakkerij in Leiden. Ik werk samen met Carijn bij jongerenproject M25 Leiden en dit doe ik met veel plezier. Ook ben ik werkzaam geweest bij het project Op de Kook toe!'  

'En ik ben Carijn Westeneng. Opgegroeid in Leiden, afgestudeerd Godsdienst Pastoraal Werker en nu, na zeven jaar in Utrecht te hebben gewoond, sinds een jaar weer terug in Leiden. En dat bevalt me heel erg goed! Hier mag ik vanaf april 2017 bij De Bakkerij werken, eerst bij Oma gaat op stap en nu mag ik M25 daaraan toevoegen!'

We hebben de laatste maanden al een beetje meegedraaid en hebben ook al wat nieuwe plannen bedacht!
In maart hebben we meteen onze vuurdoop… twee stageweken. Een voor het Kalsbeek College in Woerden, waarvoor we een ontmoetingsmaaltijd aan het organiseren zijn voor de oud bewoners van de noodopvang in samenwerking met de Marekerk. En twee weken later een stageweek voor het Teylingen College in Noordwijkerhout. Wij hebben er in ieder geval zin in!