Zing mee met Songs of Freedom

Is zingen je passie? Altijd al eens willen meedoen met een groot(s) koor? Droom je ervan om met Nederlands bekendste jazzzangeres Denise Jannah te zingen? 
Grijp dan nu je kans en doe mee met het Groot(s) Leids projectkoor (250 mensen!) op zaterdag 1 juli tijdens het Songs of Freedom Muziekfestival, van 13.00 tot 18.00 uur in de Hooglandse Kerk in Leiden.

Waarom? Elk jaar wordt op 1 juli in Suriname de afschaffing van de slavernij herdacht en gevierd. Ook in Nederland is er steeds meer aandacht voor dit verleden. Zo heeft de Protestantse gemeente Leiden het initiatief genomen om een muziekfestival te organiseren rond dit thema en ook aandacht te vragen voor hedendaagse vormen van slavernij.

In het middagprogramma zullen verschillende koren en muzikanten optreden. Hoogtepunt zal het optreden zijn van een groot(s) Leids projectkoor dat een aantal negrospirituals zingt o.l.v. Tim Hermsen. Denise Jannah zal met het koor optreden, begeleid door de Ronald Snijdersband!

Voor informatie, o.a. over aanmelden, de kosten, de oefenavonden en meer: www.songsoffreedom.nl