Opbrengst sponsordag Visser 't Hooft voor De Bakkerij

Nienke overhandigt de cheque aan Tamara Breton

De dag "voor het goede doel" was alweer maanden geleden: in februari schaatsten en sportten leerlingen van het Visser 't Hooft Lyceum om vluchtelingen in Leiden iets extra's te kunnen geven.
Het zorgen voor vluchtelingen stond dit jaar bij al hun acties centraal. In oktober al haalden de brugklassers een flink bedrag op. Nu deden ook de tweede en derde klassers enthousiast mee. Het resultaat mocht er zijn: in totaal werd er € 4.870 met de sponsoracties opgehaald!

Blij verrast

Op vrijdag 20 mei werd het bedrag overhandigd aan Tamara Breton, projectmedewerker van M25 Leiden Regio van De Bakkerij. Zij vertelde na afloop op welke manier het geld zal worden besteed aan allerlei activiteiten met en voor vluchtelingen vanuit het Diaconaal Centrum en was verrast over de hoge opbrengst.
Directeur Co Huisman prees de leerlingen om hun inzet. Voor de leerlingen van klas 3D die bijna € 650,- bij elkaar schaatsten was er natuurlijk taart. En Nienke, goed voor een opbrengst van € 150,-, overhandigde de cheque aan Tamara Breton.

Geweldig!

De medewerkers van De Bakkerij waren minstens zo verrast als Tamara, toen ze het goede nieuws hoorden. Wat een geweldige prestatie!
Dank aan alle leerlingen van het Visser 't Hooft die zich zo enthousiast hebben ingezet tijdens de sponsoracties.
Aan ons nu de opdracht om de opbrengst van al die inspanningen zo goed mogelijk te besteden aan het werk met en voor de vluchtelingen die in Leiden tijdelijk onderdak vinden.