M25 Leiden D’R FF TUSSENUIT 2013

Vrijdag 14 juni 2013 was het dan eindelijk zo ver: D’r ff tussenuit, de boottocht door en rond Leiden en omgeving met cliënten van de Binnenvest en het Inloophuis Psychiatrie. De jongeren van M25 kregen zo een kans om in gesprek te gaan met de cliënten en ze wat beter te leren kennen. Voor de cliënten zelf was het een dagje lekker ontspannen.

Koffie en krentenbollen

Om 13:00 verzamelden de jongeren, de vrijwilligers en de cliënten allemaal bij de Zijlpoort in Leiden. Iedereen zocht snel een plekje en precies half twee vertrok de boot. Het begon wat stilletjes op de boot maar niet veel later werd er heen en weer gelopen, gepraat en gelachen. De jongeren van M25 brachten koffie rond…en krentenbollen! Er werd natuurlijk ook genoten van het uitzicht en het lekkere zonnetje op het achterdek.

Bingo!

Toen we begonnen met het spelletje bingo werd al er al snel gejuicht en geklapt. Bovenste rij, onderste rij en de volle kaart, de spanning was te snijden. Geluksvogels met drie prijzen, pechvogels met steeds nog maar twee cijfers over en toch niet gewonnen.

Pannenkoeken

Weer aan land ging iedereen even zijn eigen weg maar bijna de hele groep was om 17 uur weer aanwezig bij Pannenkoekenhuis Oudt Leyden. Iedereen bestelde een grote pannenkoek en wat te drinken. Er werd genoten van de pannenkoeken en de gesprekken. Een bont gezelschap met verschillende mensen die uiteindelijk gezellig door elkaar zaten.