Internationale Vrouwendag Leiden 2018Op zondag 11 maart a.s. organiseert Stichting Vrouwennetwerk Leiden e.o. de Internationale Vrouwendag Leiden onder de titel: Heldinnen van alledag... dat zijn wij vrouwen allemaal. De manifestatie vindt, net als voorgaande jaren, weer plaats in het Stadhuis van Leiden (ingang Breestraat) en duurt van 13:00 - 17:30 uur. Toegangsprijs: € 2,50.

Het vrouwenleven kent veel ups maar ook veel downs. Vrouwen zijn meesteressen in het volharden, veelal ten koste van zichzelf. Hoe we het ook wenden of keren, er komt een moment dat het nodig is de situatie te doorbreken. Of het nu stoppen met roken is, of eenzaamheid doorbreken, in je troep blijven steken, niet aangenomen worden terwijl je je suf solliciteert, of je schulden niet kunnen betalen, vast blijven zitten in een depressie, het niet kunnen omgaan met het verlies van een geliefde of het niet kunnen ontsnappen aan huiselijk geweld. Er is een moment dat het niet langer gaat en je weet dat je zelf die keuze kunt en moet maken.

Daar is heel veel MOED voor nodig en dan helpt het als je weet dat je niet de enige bent... Daarom dit jaar negen workshops waar heldinnenmoed voor nodig is en waar je er deze middag twee van kunt bijwonen (voor meer info: flyer Vrouwendag 2018).

Dresscode voor de dag: Feestelijk!

Nadere informatie en aanmelding:
W: www.vrouwendagleiden.nl
E: info[at]vrowendagleiden[dot]nl


 

Wanneer: 
zondag 11 maart 2018, 13:00 tot 17:30
BijlageGrootte
PDF-pictogram vrouwendag_2018_flyer_web.pdf1.72 MB